Anmeldelser af rygestop bøgerne

Posted af 0 comment

Hvad mener andre om bøgerne?

“Allen Carr gør op med en masse myter om rygning. De fleste er så banale, at man er nødt til bare at give ham ret. Ved hans nærmest humoristike og terapeutiske gennemgang opleves det fuldkomment nemt og overskueligt endelig at få kvittet cigaretterne for altid.
Selvfølgelig er der ikke to mennesker, der er ens, men jeg fik efter 25 års nikotinafhængighed endelig brudt dette og har nu snart været røgfri i to år -uden abstinenser, men med stor glæde ved at være det. Bogen kan varmt anbefales.”

“Efter at have læst sidste side og klappet bogen sammen, havde jeg mistet lysten til at ryge. Det slog mig, at der er ting, der er værre end suget i maven efter nikotin, og jeg tog min beslutning om at være ikke-ryger. Det var nok første gang jeg virkelig traf denne beslutning.
Tidligere havde jeg inderst inde besluttet mig for at holde en rygepause, men i dette ord ligger jo netop muligheden for at vende tilbage til smøgerne igen, blot der er den rette anledning/undskyldning. Nu var jeg ikke ryger, og d. 28. december i år, er det nøjagtig tre år siden jeg kvittede smøgerne, og jeg har ikke haft et eneste minuts rygetrang eller abstinenser.”

“Bogen er kanon. karakter 5. Har kæmpet i 21 år med tobakken, stoppet …..begyndt igen………stoppet………begyndt igen….OSV. 21 år, det er hårdt, så læste jeg ca. halvdelen af bogen med et stort smil på (den mand er ligt skør), for mig var det nok. Har midstet lysten 100 % til nydelse af røgtobak, mærkeligt. Det er !/2 års siden…PS. min kone har også læst bogen og har ikke røget i 3/4 år. Håber jeg får 2-3 tusinde kr. min anmeldelse.:-)”

“Bogen VIRKER og jeg var endda ikke engang særlig motiveret for at stoppe med at ryge!!! “

Om Endelig Ikke Ryger for Kvinder

Bogen er forholdsvis ny, og jeg har kun fundet 2 anmeldelser af den!

“Denne bog blev anbefalet til mig af flere venner. Det var lidt modvilligt at jeg købte den, simpelthen af frygt for at den ikke ville virke på mig og lidt på grund af tanken om hvordan skulle en bog hjælpe… Kan ikke forklare hvordan, men den hjalp.
Inden bogen var slut havde jeg røget min sidste smøg og var så heldig ikke at have nogen trang til flere. Det er nu 6 måneder siden jeg stoppede. Held og lykke med det!”

Køb Endelig ikke ryger rygestop bogen her Køb Endelig ikke ryger for kvinder her

“Jeg havde besluttet mig for ikke at ryge mere. Efter at jeg blev 30 og alene med min datter gik jeg med en stor angst om at komme til at fejle noget og at hun skulle miste mig i en tidelig alder. Så først tabte jeg mig 10 kg og nu er jeg så stoppet med at ryge. Jeg fik anbefalet denne bog af en gammel veninde som forfalte om bogen og hvordan det virkede på hende.
Jeg skyndte mig ned for at købe bogen og læste den færdig samme dag…dog til kl 4 om natten men nu skulle det bare være. Jeg tvivlede på at det nu ville lykkedes men jo længere jeg kom ind i bogen jo mere opsat og jo mere beslutsom blev jeg. Nu har jeg ikke røget i en uge..og jeg ved da godt hvad du vil sige…”ja ja…lad os nu se”.
Men jeg er slet ikke rygetrængende mere. Der kan da godt komme nogle tider hvor man bare gerne ville have bare en lille smøg, men så tænker jeg på bogen og hvad jeg har læst…så er lysten væk igen. Det er ingen skræmmebog, tværtimod bliver man oplyst på en god og underholdende måde.
Jeg er virkelig glad for at jeg fik et hint af min gamle veninde om at købe denne bog. Jeg har ikke læst den bog der ikke er for kvinder men kunne forestille mig at den også fik dig til at holde op. Der er også mænd der kan læse den her for kvinder…så meget har det ikke at sige. God fornøjelse…og held og lykke med dit nye liv ;o)”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *