Bioresonansterapi

Posted af 0 comment

Rygestop for alvor med bioresonansterapi

Drømmer du om at blive røgfri? Føler du efterhånden, at du har prøvet alverdens metoder, værktøjer og lignende? Er du træt af at tygge på nikotintyggegummi, klistre nikotinplastre på armen og suge i en elektronisk cigaret? Er du ved at give op? Prøv bioresonansterapi – en terapi form, der har hjulpet mange andre, der også havde en drøm om et liv uden cigaretterne. De valgte at forvandle drømmen til virkelighed, via bioresonansterapi.

Hvad er bioresonansterapi?

Bioresonansterapi tager sit udgangspunkt i et meget avanceret måleudstyr, der er koblet til en computer. Klienten forbindes til dette måleudstyr via elektroder, der placeres på hånd- og fodled.

Computeren opfanger herfra kroppen signaler – en sund og rask krop udsender en pulserende elektromagnetisk frekvens.

Nu bliver det måske en smule nørdet, men enhver celle og ethvert organ i vores krop, har sin helt egen unikke frekvens. Er kroppen udsat for en fysisk forstyrrelse, vil dette kunne ses i vores frekvensmønster. Det er her computeren bliver nyttig – den finder frem til afvigelser i vores frekvenser. Det er disse ubalancer, der skal behandles f.eks. gennem bioresonansterapi, eller ved en livsstilsændring, f.eks. en sundere kost og/eller et rygestop.

Rygestop behandling via bioresonansterapi

Kan det virkelig lade sig gøre? Svaret er ja, hvis du spørger de mange, der allerede har prøvet det. På internettet kan du læse om folks personlige erfaringer med bioresonansterapi.

Elektroderne placeres på dine håndled og ankler, maskinen sender herefter frekvenser ind i din krop. Disse frekvenser går ind og afbalancerer de stoffer i hjernen, der er skyld i din konstante rygetrang.

Behandlingen virker mest effektivt, hvis du har undladt at ryge i op til 12 timer før behandlingen.  Grunden til dette er, at så er små receptorer i hjernen ikke fyldt til randen med nikotin – er de dét, kan det være temmelig svært at ”overbevise” dem om, at der er noget galt – de vil fejlagtigt tro, at det er helt i orden, at de er fyldt på med nikotin.

For nogle virker behandlingen, selvom de har røget lige inden, de kommer ind og ligger på briksen. Dog vil det ofte være nødvendigt med endnu en behandling.

Selve behandlingen tager en time, en time, hvor du ligger afslappet i en rar atmosfære. Nogle mærker intet, andre mærker en svag prikken i ben og arme.

Tiden efter bioresonans behandlingen

Hvis resultatet skal vare ved, er du nødt til at gøre en indsats. I dagene efter behandlingen er det vigtigt, at du drikker en masse vand – på den måde kommer du hurtigere af med nikotin resterne, der gemmer sig i din krop. Udrensning af kroppen er et vigtigt led for dig, der ønsker et sundere liv.

I og med, at nikotinen forsvinder fra din krop, tilpasser kroppen sig også til det nye reducerede nikotinniveau – efter 2-3 uger er niveauet fuldstændig normaliseret.

Undgå kaffe, chokolade, alkohol og cola de første 14 timer efter endt behandling

På internettet kan du læse meget mere om, hvad bioresonansterapi kan gøre for dig og din rygetrang. Du kan få gode råd angående rygestop vægt og gode råd til at tabe sig – det hele lyder måske lidt for hokus pokus til dig, men det har altså virket for mange andre – de tænkte garanteret det samme som dig. Grib chancen!

Køb mp3 rygestop hypnose her

Jeg praktiserer ikke selv længere, men kan anbefale de følgende produkter med 100% tilfredshedsgaranti til rygestop med hypnose.

Normal hypnose til rygestop

Kunne du tænke dig at være ikke ryger om en time?

En anden hypnotisør ved navn Malte Lange har lavet et rygestop hypnose produkt han kalder ”Rygestop – Røgfri på 1 time” som du enten kan få tilsendt som en cd, eller med en god rabat kan downloade lige med det samme, og benytte når du ønsker det.

For de fleste mennesker vil denne metode kunne stå fuldkommen alene, med resultat på en time.

Du kan købe Maltes rygestop-cd her!

Rygestop Masterclass - For den tidligere Storryger

Herunder er et lidt mere omfattende rygestop produkt, som også kommer fra Maltes hånd, det henvender sig til dig der tror der skal lidt mere til fordi du har været stor ryger igennem en årrække.

Klik her for at købe/læse nærmere, eller klik på billedet af rygestop masterclass for rygestop med tilfredshedsgaranti.

Du kan købe Maltes rygestop-master cd her!
Category: Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *