Champix Rygestop

Posted af 9 comments

En udvej kunne være Champix Rygestop pillen?

Rigtigt mange der føler de har prøvet alt i forbindelse med rygestop er klar til at prøve hvad som helst for at stoppe, for efterhånden er det blevet ret besværligt at være ryger uanset hvor i verden du befinder dig.

I de sidste 10 år er det gradvist blevet sværere og sværere at være ryger, og rigtigt mange rygere der har prøvet at stoppe, ender med at overveje at benytte rygestop piller.
Til det formål er den bedste pille champix rygestop pillen, da den er udviklet specifikt til formålet, og derfor er det logiske valg hvis du er nået til at piller til rygeafvænning er dit valg.

Alternativer til champix rygestop

Det ultimativt bedste rygestop er uden sammenligning at du tager en kold tyrker, da det er den hurtigste og sikreste måde at få giftstoffer renset ud af dit system.
I min verden er det næstbedste at du benytter et rygestop produkt i retning af nikotinplaster eller nikotintyggegummi da den metode letter belastningen det sted det er allervigtigtst at skåne, og den egentlige grund til at langt de fleste ønsker at stoppe, nemlig lungerne.

De fleste sygdomme der er relaterede til rygning, er forbundet med lungerne, og det bør derfor være det du prioriterer højest i forbindelse med dit champix rygestop.
KOL eller dets fulde navn Kronisk Obstruktiv Lungesygdom er en rigtigt ubehagelig sygdom at få, og når den først sidder der, er den umulig at slippe af med igen.

Efter at du har prøvet disse metoder, vil jeg så anbefale at du snakker med din læge om champix rygestop, da rygestop trods alt er ret vigtigt, og klart at foretrække hvis det overhovedet kan lade sig gøre.
Din læge knder helt sikkert allerede til champix. Rygestop med piller er et alternativ du ikke må overse, og hvis det er metoden der giver dig succes, så fred være med det, og tillykke med at du nu er endelig ikke ryger.

Køb mp3 rygestop hypnose her

Jeg praktiserer ikke selv længere, men kan anbefale de følgende produkter med 100% tilfredshedsgaranti til rygestop med hypnose.

Normal hypnose til rygestop

Kunne du tænke dig at være ikke ryger om en time?

En anden hypnotisør ved navn Malte Lange har lavet et rygestop hypnose produkt han kalder ”Rygestop – Røgfri på 1 time” som du enten kan få tilsendt som en cd, eller med en god rabat kan downloade lige med det samme, og benytte når du ønsker det.

For de fleste mennesker vil denne metode kunne stå fuldkommen alene, med resultat på en time.

Du kan købe Maltes rygestop-cd her!

Rygestop Masterclass - For den tidligere Storryger

Herunder er et lidt mere omfattende rygestop produkt, som også kommer fra Maltes hånd, det henvender sig til dig der tror der skal lidt mere til fordi du har været stor ryger igennem en årrække.

Klik her for at købe/læse nærmere, eller klik på billedet af rygestop masterclass for rygestop med tilfredshedsgaranti.

Du kan købe Maltes rygestop-master cd her!
Category: Uncategorized

9 comments on “Champix Rygestop

 1. hvordan måles det om du er ryger eller passiv ryger? jeg tænker om det er blodprøve ?, det er i forbindelse med krav om rygestop ved kosmetisk operation at jeg spørger.

  mvh berit

  • Jeg vil tro at det er en blodprøve, men jeg er ikke sikker.
   Jeg synes dog at du skulle tænke en anelse over hvor smart det er at du vil have en kosmetisk operation og samtidigt forsøger at omgås et krav om rygestop… Det krav er nok ikke fremsat helt uden grund…

 2. Hejsa.

  Det kan ikke afgøres ved en blodprøve om du er passiv ryger eller ryger. Men passiv rygning ER FAKTISK IKKE SKADELIGT for voksne mennesker. Men som Janno siger – der er en grund til at man skal være ikke-ryger for at få foretager en kosmetisk operation. Deres grund er sikkert, at risiko for komplikationer, herunder infektion og sårheling, øges hvis man er ryger.

 3. Jeg forstår ikke helt din argumentation for at bruge nikotinprodukter fremfor piller.
  Du skriver: “De fleste sygdomme der er relaterede til rygning, er forbundet med lungerne, og det bør derfor være det du prioriterer højest i forbindelse med dit champix rygestop”…så vidt jeg ved påvirker hverken zyban eller champix lungerne??? Så forstår ikke helt hvad du mener.

  Jeg personligt mener at nikotinprodukter er meningsløse. Du erstatter en afheængihed med en anden…og falder tilbage til smøgerne når du skal kvitte nikotinprodukterne.
  Desuden er virkninggen så lille med nikotinprodukter. Jeg tror de fleste giver mig ret i at det IKKE er nikotinen vi mangler. Det er fordi vi elsker vores dejlige, men meget dårlige vane…nemlig at ryge.
  Selvom du tager et nikotinprodukt mister du ikke trangen til en smøg. Det gør man med pillerne.
  Jeg kan kun anbefale pillerne. DE VIRKER. Efter behandlingen er det så op til dig selv at være standhaftig. Men det gælder både for piller og nikotinprodukter.

  Med venlig hilsen
  Henning

  • Hej Henning

   alle de rygestop metoder der ikke indeholder røg der skal ned i lungerne, er med til at forbedre dine lungers tilstand, for når du ikke længere forgifter dem, går de igang med at rense ud. Håber det er lidt tydeligere for dig hvad jeg mener nu.

   Nu er min erfaring med nikotinprodukter jo ikke kun baseret på egne erfaringer, men på rigtigt mange mennesker jeg har hjulpet til rygestop igennem tiden, men det er stadig blot min oplevelse jeg skriver om, ikke at det er sådan for alle.

   Og vil du høre min helt ærlige mening, så er den bedste rygestop metode, blot at stoppe fordi du ganske enkelt ikke gider det mere, er du først nået dertil, er det en nem sag.

   Mange hilsner og tak for kommentaren
   Janno

  • Hej Henning
   Synes også rigtig godt om Champix. Da jeg prøvede dem for et halvt år siden, tog den kun en måned og det var for kort tid, så nu er jeg på igen og røgfri på 9 dag☺️ MEN sovet rigtig skidt hver nat. Oplevede du også det? Og hvor længe tog du dem?
   Hilsen Jette

 4. Hej jeg har ikke røget i fire uger godt hjulpet af Champix ryge stop piller men nu har jeg lagt pillerne på hylden pga. af bivirkninger sov meget dåligt men det er som om min hjerne tror jeg lige er holdt op med at ryge jeg har det slemt i disse dage er der nogen der har prøvet det samme ?

  vh Peter

  • Hej PeterSøeborg.
   Jeg gik ned til at tage en pille om morgen, da jeg også havde problemer med at sove. Det fungere fint med en pille.
   Håber at du holder dig fra at ryge, nu du er nået så langt. Venligst Sita

   • Tag en meget tidligt morgen og den anden allerede kl 16. Det hjalp mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *