Elektronisk cigaret

Posted af 0 comment

En elektronisk cigaret, er det virkelig en mulighed?

Ja, det bliver jeg nødt til at sige, om end det ikke er den optimale mulighed for at du kan gennemføre et rygestop. Den optimale rygestop metode er simpelthen at stoppe uden hjælpemidler, men udelukkende fordi du er tilstrækkeligt motiveret til det. Når man når dertil er det ikke engang svært. Er du motiveret men ikke sikker på at det er nok, er rygestop hypnose absolut en god hjælper, fordi hypnose arbejder med dit ubevidste sind, og kan bruges til at styrke den motivation du har i forvejen.

Nå, det her skulle handle om en elektrisk cigaret, og ikke om motivation, så tilbage til emnet.
En elektronisk cigaret fyldes op med små kapsler, eller har en væskebeholder med nikotin i flydende form og når du suger på den, tilføres din krop nikotin. Du vil derfor ikke opleve nogle nikotin abstinenser, og det vanemæssige med at sidde med en smøg, er også dækket ind.
Så for lige at gentage mig selv, så er en el cigaret absolut en mulighed du kan overveje, specielt fordi at selvom du stadig får tilført den gift som nikotin nu engang er, så slipper du samtidig for alle de tilsætningsstoffer der er i cigaretter i dag, for ikke at nævne røgens skadelige virkning på dine lunger.

Hvad med sundheden?

Der er også et men forbundet med e-cigaretten, og det er at det stadig er så nyt et produkt, at der ikke er synderligt meget forskning på de sundhedsskadelige virkninger. Man indånder jo væsker, og selvom det er i små doser er der ingen der ved hvad den væske gør ved lungerne, for nu at tage et eksempel. Ydermere har WHO frarådet elektroniske cigaretter, men ikke alle er enige i deres råd, så vi ved reelt ikke om det er godt eller dårligt.

Hvis du vælger en elektronisk cigaret, så brug den i 3 mdr’s tid, og begynd derefter at nedtrappe brugen, sådan at du efter 6-9 mdr helt ophårer med brugen. På den måde tror jeg risikoen for de evt. farlige virkninger er minimale for dig.

Hvad er egentlig en e-cigaret?

En elektronisk cigaret er et rygestop rør, forsynet med et lille batteri, en forstøver til nikotinen, og en lille kapsel, eller et filter om du vil, der tilfører nikotinen.
Når man suger på cigaretten, er der en sensor der øjeblikkeligt opvarmer forstøveren, og nikotinen i den lille kapsel forstøves, så det er let at inhalere, og optage i kroppen. Det er også det man kalder en vaporiser, og jeg har sågar hørt folk kalde det for en dampcigaret.
For at give det fuldkomne indtryk af at man stadig ryger, er der sågar ofte en lille pære/diode i spidsen af den elektroniske cigaret der lyser og ligner gløden på en smøg når du ryger på den.

Hvorfor gå over til en elektronisk cigaret?

e-cigaret, elektronisk cigaretDer kan selvfølgelig være mange grunde til at du overvejer at begynde med elektroniske cigaretter, så det må i sidste ende være en individuel beslutning, her vil jeg blot prøve at komme med et par anbefalinger:

Der er indført rygepolitik på jobbet, hvilket jo er helt normalt nu om dage. I den situation kan du fortsat ryge uden at overtræde rygeregler, og du generer heller ikke andre med din røg.

Du ønsker at slippe før røgens skadelige virkninger, men har ikke styrken/motivationen til at stoppe med at ryge

Du vil bruge elcigaretten som et supplement, sådan at du kan ryge i selskaber, hvor normal rygning ikke ville være god stil.

Du har tidligere lykkedes med rygestop i kortere perioder, og ved hvor ulækkert rygere lugter, og ved at med en elektronisk cigaret slipper du for lugten, og behøver ikke føle det ubehag der er forbundet med at vide at man lugter.

Der er sikkert masser af andre årsager, og måske du har flere grunde samtidigt, men pointen er at en elektronisk cigaret er en mulighed, og den er som udgangspunkt sundere end en almindelig cigaret, samtidigt med at den ikke generer dine omgivelser med røg.

Med en elektronisk cigaret, bliver du endelig ikke ryger, uden at du behøver at stoppe!

WHO om elektroniske cigaretterWeb MD

Køb mp3 rygestop hypnose her

Jeg praktiserer ikke selv længere, men kan anbefale de følgende produkter med 100% tilfredshedsgaranti til rygestop med hypnose.

Normal hypnose til rygestop

Kunne du tænke dig at være ikke ryger om en time?

En anden hypnotisør ved navn Malte Lange har lavet et rygestop hypnose produkt han kalder ”Rygestop – Røgfri på 1 time” som du enten kan få tilsendt som en cd, eller med en god rabat kan downloade lige med det samme, og benytte når du ønsker det.

For de fleste mennesker vil denne metode kunne stå fuldkommen alene, med resultat på en time.

Du kan købe Maltes rygestop-cd her!

Rygestop Masterclass - For den tidligere Storryger

Herunder er et lidt mere omfattende rygestop produkt, som også kommer fra Maltes hånd, det henvender sig til dig der tror der skal lidt mere til fordi du har været stor ryger igennem en årrække.

Klik her for at købe/læse nærmere, eller klik på billedet af rygestop masterclass for rygestop med tilfredshedsgaranti.

Du kan købe Maltes rygestop-master cd her!
Category: Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *