Endelig Ikke Ryger For Kvinder

Posted af

Endelig ikke ryger for kvinder – Rygestop på den lette måde

Køb Endelig ikke ryger rygestop bogen her Køb Endelig ikke ryger for kvinder her

Det er ikke verdens nemmeste sag at gennemføre et rygestop, og langt de fleste der forsøger, ryger hurtigt tilbage til at være ryger igen.
Det behøver du ikke længere at gøre, for med bogen “Endelig ikke ryger – rygestop på den lette måde” har Allen Carr gjort op med en masse myter der er forbundet med rygning. Det samme gør sig gældende i hans “Endelig ikke ryger For Kvinder” udgave af selvsamme bog.
Jeg har ikke selv læst kvinde udgaven, men er den blot halvt så effektiv som den originale, så er du godt hjulpet for en billig penge.

Selvom jeg igennem en årrække har hjulpet mange mennesker med at stoppe med at ryge, har jeg naturligvis ikke alle svarene, jeg føler dog at jeg efter bedste evne sagtens kan anbefale denne bog til enhver der har svært ved at stoppe.
Som ryger hører man hele tiden at det er svært at stoppe, og der tales heftigt om rygestop abstinenser, og alverdens pinsler som rygere skal igennem før de kan stoppe.

I bogen ”Endelig ikke ryger for kvinder – Rygestop på den lette måde” gør forfatteren op med rigtigt mange af vores ”misforståelser” omkring rygning og rygestop.
Både i den originale bog, og i kvindeversionen lærer du hvordan de fleste af de sandheder du kender til omkring rygning og rygestop, rent faktisk er mere eller mindre hjernevask.

Allen Carr gør i endelig ikke ryger bøgerne op med alle de myter han kender til (og det er ikke så få endda) omkring rygestop, og du lærer at med den rette motivation, samt de reelle fakta om hvad det er der sker både mentalt og fysisk under et rygestop, er det let og ubesværet for dig at stoppe med at ryge.

Personligt har jeg selv hjulpet mange hundrede mennesker igennem et rygestop med hypnose, og haft en rimelig succesrate, men hvorfor jeg ikke kunne hjælpe alle dem der ønskede min hjælp forstod jeg egentlig ikke helt førend jeg havde læst denne bog.
Det at læse bogen, gjorde at jeg forstod at selvom mange mennesker er motiverede, så hjælper det ikke hvis de holder mentalt fast i at det er svært at stoppe. Så vil de nemlig opleve netop at det er svært for dem at stoppe, uanset hvad jeg gør for dem.

Jeg vil anbefale at du evt. læser hele min anmeldelse på forsiden, så vil jeg tro at du hurtigt begynder at indse at bogen er en guldgrube for den der ønsker at stoppe med at ryge. Det jeg har hørt om endelig ikke ryger for kvinder er ligesågodt som jeg selv har oplevet den oprindelige rygestop bog.
Tænk bare over hvordan det ville være at stoppe, hvis du VIDSTE at det ville blive så nemt som at klø sig der du ved nok? Vi kan vel blive enige om, at hvis det var så nemt var du allerede stoppet?

Køb bogen ”Endelig ikke ryger – For Kvinder” i dag ved at klikke her, stop med at ryge når du har læst den – og oplev et ”rygestop på den lette måde”!