Rygestop Bogen – Endelig Ikke Ryger

Posted af 0 comment

Endelig ikke ryger – Rygestop på den lette måde

Dette site er en hyldest til den mest geniale rygestop metode jeg nogensinde er stødt på.
Er du kvinde? Så læs først Endelig ikke ryger for kvinder siden.

Det at stoppe med at ryge, er for de fleste mennesker en meget ubehagelig oplevelse, og derfor er der rigtigt mange der hurtigt falder tilbage til patten og begynder at ryge igen. Men sådan behøver det ikke at være ifølge Allen Carr der har skrevet rygestop bogen ”Endelig Ikke Ryger”

Jeg ved, både fra min egen tid som storryger igennem en lang årrække, og fra de år hvor jeg drev hypnoseklinik, og hjalp en hel del mennesker til at stoppe med at ryge, at det at stoppe med at ryge er meget svært for langt de fleste, og forbundet med at skulle igennem alverdens pinsler.

I rygestop bogen ”Endelig ikke ryger – Rygestop på den lette måde” gør forfatteren op med rigtigt mange af vores ”misforståelser” omkring rygning og rygestop.

Jeg har arbejdet med rygestop i mange år, og haft en hel del klienter igennem behandling, med varierende succes. Hvorfor det ikke var alle der lykkedes med at stoppe, selvom de fik samme behandling var i en lang periode mig en gåde. Jeg har hele tiden ment at motivationen var det væsentlige, og stort set det eneste der virkeligt behøvedes for at kunne lykkes med rygestop hypnose som var den behandling jeg arbejdede med.

Køb Endelig ikke ryger rygestop bogen her   Køb Endelig ikke ryger for kvinder her

Selv havde jeg førhen været ryger i rigtigt mange år, og efter mange forgæves rygestop forsøg lykkedes det omsider for mig virkeligt at stoppe endegyldigt, og jeg vidste med mig selv at jeg aldrig kommer til at blive ryger igen. Men selvom jeg er lykkedes med rygestop, var der alligevel situationer hvor jeg ikke kunne lykkes med mine klienter, selvom jeg mente at jeg gjorde alt det rigtige, og havde motiverede klienter.

De forklaringer omkring at blive endelig ikke ryger forfatteren kommer med i bogen, giver genlyd hos mig og jeg følte det som om en masse brikker faldt på plads i det puslespil det var blevet til for mig at løse gåden omkring rygestop.

Som et eksempel kan fremhæves hans forklaring på en følelse de fleste rygere har af at de slapper bedre af når de ryger en smøg. Ifølge Allen Carr er virkeligheden sådan at der ikke er nogen stoffer i en cigaret der hjælper dig til lettere at kunne slappe af. Tværtimod er det sådan at din puls stiger når du ryger, og hjertet og kroppen arbejder generelt hårdere end før, for at bearbejde den gift du lige har suget ned i lungerne.

Grunden til at du føler at du slapper bedre af, er faktisk ret logisk og ligetil når man tænker over det. Når du stopper med at ryge, begynder din krop at rense giften (nikotinen) ud af systemet. Efter kort tid begynder kroppen så at hige efter nikotin igen, og selvom det er minimalt hvad der sker i kroppen, så mærker vi det alligevel, selvom vi ikke er fuldt bevidst om det. Når vi så føler uro, skal have en pause, eller noget tredje, og tænder en smøg for at kunne slappe bedre af sker der det logiske at kroppen igen får nikotin og stopper med at hige efter nikotin. (kroppen slapper af igen)

Men den oplevelse er der ingen ikke rygere der ville få hvis de tog et hvæs af en cigaret, de ville så absolut ikke føle det hverken afslappende eller beroligende…Tværtimod… Rent faktisk er den følelse du opnår du slapper af med en cigaret, den følelse i kroppen en ikke ryger hele tiden har, for der foregår ingen afgiftningsproces i hans eller hendes krop.

Selv ved jeg godt at den bedste måde at stoppe med at ryge på, er en kold tyrker, og hvis du virkelig er motiveret af de rette årsager, samt mere eller mindre afskyer det at være ryger, er det så nemt at man kan have svært ved at tro på det.
For de fleste der læser bogen, er der aha-oplevelse på aha-oplevelse, og man ender med at sidde og føle at det at man stadig ryger er fuldkommen åndssvagt, og det vil være ligetil og nemt at stoppe.

Der er endnu en ting fra bogen jeg gerne vil dele med dig, og forhåbentlig hjælpe dig med at ændre din opfattelse af. Det er den frygt som de fleste rygere har fordi de i forbindelse med et rygestop er bange for at miste en kær ven og følgesvend (cigaretten) igennem mange år. Det er helt normalt at man kan have svært ved at give slip på de vaner der er fulgt med rygning igennem mange år, og det føles jo som om cigaretter har hjulpet dig igennem alle de svære situationer du har været i igennem alle de år.
Men hvad hvis vi vender den lidt på hovedet, og begynder at indse at de svære situationer ikke er hverken lettere eller sværere uden cigaretter, de er nøjagtigt de samme situationer uanset om du ryger eller ej. Men er du ikke ryger, så har du ikke den indre afgiftnings-uro i kroppen samtidigt, og du vil derfor ikke behøve at dulme dem med en cigaret.

I stedet er det faktisk sådan at du når du stopper med at ryge, slipper du for alle disse ubehagelige afgiftningssymptomer som kroppen afgiver, for du fylder ikke længere frivilligt og gerne din krop med gift.
Du slipper for at stinke som en ryger, du slipper for at føle dig som en udstødt i dette rygefjendske samfund, hvor du kun kan ryge på bestemte steder.

I stedet for at du mister en ven, skal du overveje om du ikke i virkeligheden slipper af med en snylter der slider på dig, lugter forfærdeligt, og forsøger at give dig alverdens ubehagelige sygdomme?

Køb bogen ”Endelig ikke ryger” i dag ved at klikke her, stop med at ryge når du har læst bogen… Og oplev et ”rygestop på den lette måde”!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *