Frygter du Rygestop?

Posted af 0 comment

Mange der har planer om at stoppe med at ryge, oplever en del frygt i forbindelse med de abstinenser de har hørt om at folk oplever ved rygestop. Der er dog inden grund til den frygt, hvilket jeg vil prøve at overbevise dig om herigennem.

Det første du skal vide er at det er langt fra alle de abstinenser ved rygestop som man kan få, som du kommer til at opleve. Abstinenserne er mange, og fik du dem alle, ville du være svært uheldig, og så lidt mere endnu.

Lad ikke abstinenser ved rygestop holde dig tilbage

Det er min erfaring at de fleste mennesker oplever en del af symptomerne, men der er rigtigt mange abstinenser som ikke er særligt generelle, og kun opleves af ganske få mennesker. Hvis du er interesseret kan du også læse om rygestop bivirkninger herinde, og husk at se kommentarerne igennem, da tingene hele tiden udvikler sig.

For nu at vende snakken for et kort øjeblik, så lad mig lige påpege at uanset om du oplever abstinenser ved rygestop, så vil du med tiden også opleve en masse dejlige ting, såsom at du på et tidspunkt vil begynde at kunne lugte når andre lige har røget, og efter det kommer der en fase hvor røg begynder at lugte lidt grimt, og senere en fase hvor det lugter rigtigt grimt, for sidenhen at begynde at betyde mindre og mindre for dig, simpelthen fordi du er blevet ikke ryger.

På det tidspunkt er der kun en ting at frygte, og det er at du vælger at prøve rygning igen, i et eller andet ubeskriveligt dumt øjeblik. Jeg skriver ubeskriveligt dumt, for du skal vide og være opmærksom på at der er mange rygere der lige skulle tjekke at de kunne lade være, eller måske bevise det overfor vennerne, og tog sig en enkelt smøg, for det kunne da ikke skade meget.

Og objektivt set skader en enkelt cigaret ikke meget, men fra den cigaret er der ikke langt til den næste, og endnu kortere her fra og til den tredje… bare lige for at bevise at du kan ryge uden at blive afhængig. Det er meget få tidligere rygere der kan gennemføre den øvelse og stå på den anden side og stadig være ikke ryger. De fleste ender med på et eller andet tidspunkt at begynde at ryge igen, og så kan de begynde forfra med at frygte de rygestop abstinenser de skal igennem endnu engang hvis de ønsker at stoppe igen.

Nå, tilbage til de rygestop abstinenser som jeg var ved at skrive lidt om. De fleste mennesker oplever abstinenser allerede i den første time eller to efter den sidste cigaret.  Det er helt normalt, og imens du er ryger, oplever du det blot som en rygetrang, men i realiteten er det afgiftningssymptomer fra din krop der er ved at rense den gift ud, som er kommet ind igennem røgen. Efter at man har røget en rum tid, er tilførslen af nikotin og hvad der ellers kommer ind sammen med røgen, blevet til kroppens normaltilstand.

Derfor sker der det at kroppen oplever en nedgang i den mængde nikotin den er blevet vænnet til at have i blodet, og sender signaler til dig om at det er på tide at få fyldt depoterne op igen. Undlader du at ryge, og ikke tilfører nikotin ad anden vej, vil kroppen begynde at rense nikotinen ud af kroppen, og den proces er det vi oplever som rygestop abstinenser.
Et ret kendt abstinens ved rygestop er at huden begynder at klø, og selvom jeg ikke helt har styr på hvorfor det sker rent medicinsk, udover at jeg tror at det er nikotinen og giftstofferne der forlader kroppen af alle de veje den kan finde, og huden der måske reagerer på den ekstra og renere tilførsel af ilt end den er vant til imedens du var ryger.

Rygning er forbundet med stor helbredsrisiko, men ikke alle bliver vi påvirket lige slemt. Der går masser af historier om 80-90 årige storrygere der har røget hele livet, og aldrig har haft en sygedag. Og det synes jeg er positivt at fokusere på, i stedet for de rygestop abstinenser der er så mange der frygter. De skulle i stedet fejre at det sker, for det er kroppens reaktion på at de gør noget godt for sig selv.

Abstinenser er nærmest uundgåeligt

Du kan også lige så godt se det i øjnene, og indse at hvis du ønsker at blive ikke ryger, er det ikke befordrende for din mulighed for succes, at du inden du er gået i gang allerede frygter processen.

Et rygestop med succes er næsten altid (jeg har aldrig mødt andet) forbundet med tilstrækkelig motivation. Ham der får besked at enten stopper du eller også dør du indenfor kort tid, har al den motivation han kunne ønske sig, ligesom den nygravide unge kvinde der står foran at skulle etablere en sund familie med drømmemanden og drømmebarnet. Hun vil være motiveret både for det kommende barns, såvel som for sin egen skyld.

Eller faren der pludselig oplever hvor ubehageligt og skræmmende hans børn oplever det at han ryger. Den kræver nok en lille forklaring, men det handler om at jeg havde en klient der var rystet i sin grundvold, fordi hans 8-årige datter havde fortalt ham at hun var bange når han røg, fordi hun havde lært om hvor farligt rygning kunne være, og hun ville ikke miste sin far. Hans motivation var udefrakommende, og normalt ville jeg sige at det ikke var ideelt, men så stærkt som han følte for sin datter, var det nok for ham. Jeg ved med sikkerhed at han ikke røg 3 år efter hans hypnose rygestop behandling hos mig. Siden har jeg ikke hørt fra ham, men jeg vil tro at det har holdt for han var meget glad for at være blevet ikke ryger igen.

Du kommer efter al sandsynlighed til at opleve abstinenser ved rygestop, men fokuser hellere du din energi på alt det positive der skal ske i stedet, og øg dine chancer for et vellykket rygestop.

Køb mp3 rygestop hypnose her

Jeg praktiserer ikke selv længere, men kan anbefale de følgende produkter med 100% tilfredshedsgaranti til rygestop med hypnose.

Normal hypnose til rygestop

Kunne du tænke dig at være ikke ryger om en time?

En anden hypnotisør ved navn Malte Lange har lavet et rygestop hypnose produkt han kalder ”Rygestop – Røgfri på 1 time” som du enten kan få tilsendt som en cd, eller med en god rabat kan downloade lige med det samme, og benytte når du ønsker det.

For de fleste mennesker vil denne metode kunne stå fuldkommen alene, med resultat på en time.

Du kan købe Maltes rygestop-cd her!

Rygestop Masterclass - For den tidligere Storryger

Herunder er et lidt mere omfattende rygestop produkt, som også kommer fra Maltes hånd, det henvender sig til dig der tror der skal lidt mere til fordi du har været stor ryger igennem en årrække.

Klik her for at købe/læse nærmere, eller klik på billedet af rygestop masterclass for rygestop med tilfredshedsgaranti.

Du kan købe Maltes rygestop-master cd her!
Category: Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *