Har du den rette motivation til at stoppe?

Posted af 1 comment

Når vi snakker rygestop er det vigtigste i forhold til at få success at du er motiveret til det.
Men din motivation er nødt til at komme indefra for at du kan få succes, ikke fra din familie eller fordi det ville være bedst for dine børn.

Det kan for nogle nok virke indlysende at det er sådan det hænger sammen, men selvom man ved det, er det langtfra sikkert at man kan gennemføre det.
De fleste rygestoppere er bestemt interesseret i at stoppe, men der er en del af dem der ikke har lyst til at slippe cigaretterne helt, og derfor er det en stakket frist indtil man begynder at ryge igen.

Derfor er mit vigtigste råd at gøre op med dig selv hvorfor du ønsker at stoppe, og stille ? til dig selv og din motivation for et stop. Hvis du er tilstrækkeligt motiveret, og gør det fordi du selv virkeligt ønsker det, så er et rygestop faktisk ikke så svært, for din motivation driver værket så at sige.

Mine erfaringer

Igennem en del år har jeg hjulpet alle mulige mennesker til at stoppe ved hjælp af hypnose,og jeg har derfor en del erfaringer med hvad der virker og hvad der ikke virker.
Den vigtigste enkeltfaktor er helt klart at du virkelig ønsker det, og derefter at du tillader dig selv at gå i trance.

Det er derfor ekstremt vigtigt hvis du virkelig ønsker at stoppe at du enten selv tænker igennem hvad det er der driver dig til at forsøge, og hvorvidt du stoler nok på den der hjælper dig til at gå i trance, for ellers vil du højest sandsynligt ikke stoppe, og dine penge er spildt.
En hypnotisør kan kun guide en klient til at gå i trance, og ikke gøre det for ham/hende eller imod din vilje. der er ikke nogen der kan få dig til at gå i trance, og acceptere positive forslag hvis du ikke selv gør det, længere er den ikke.

Så hvis du virkeligt ønsker at blive ikke ryger, så kan du sagtens gøre det, og rigtigt mange vil end ikke behøve hjælp, for som jeg skrev højere oppe, hvis du er motiveret nok, kommer det nærmest af sig selv.
Her på siden er der masser af motiverende læsning, og du er meget velkommen til at udforske siden lidt nærmere, ligesom jeg opfordrer til at stille uddybende spørgsmål i kommentarsporene.

Køb mp3 rygestop hypnose her

Jeg praktiserer ikke selv længere, men kan anbefale de følgende produkter med 100% tilfredshedsgaranti til rygestop med hypnose.

Normal hypnose til rygestop

Kunne du tænke dig at være ikke ryger om en time?

En anden hypnotisør ved navn Malte Lange har lavet et rygestop hypnose produkt han kalder ”Rygestop – Røgfri på 1 time” som du enten kan få tilsendt som en cd, eller med en god rabat kan downloade lige med det samme, og benytte når du ønsker det.

For de fleste mennesker vil denne metode kunne stå fuldkommen alene, med resultat på en time.

Du kan købe Maltes rygestop-cd her!

Rygestop Masterclass - For den tidligere Storryger

Herunder er et lidt mere omfattende rygestop produkt, som også kommer fra Maltes hånd, det henvender sig til dig der tror der skal lidt mere til fordi du har været stor ryger igennem en årrække.

Klik her for at købe/læse nærmere, eller klik på billedet af rygestop masterclass for rygestop med tilfredshedsgaranti.

Du kan købe Maltes rygestop-master cd her!
Category: Uncategorized

One comment on “Har du den rette motivation til at stoppe?

  1. de sidste 3 måneder forsøger jeg at turde at tænke på rygestop igen igen …10 andre forsøg har jeg brugt med definition pga af dt eller den denne gang vil jeg anvende andre metode pga Mog…jeg har sæt et mål inden den 1.9..nu de sidste 2 uger er jeg næver med cigaret hver gang jeg tænder den og retter opmærksomhed til hver indånding af røg…leder efter svar samtidig tænker på hvorfor fortsætte og hvorfor stoppe…

    jeg har handlet mod rygestop ..læst bog endelig ikke ryger..prøver at ligge opmærksomhed på ikke rygere…kontaktet lægen om mulighederne campex …været til rygestop vejleder..fået tilskud på 500kr…købt plaster og tyggegummi..læse andre boger i form af at finde indre svar og styrke hvem er jeg og hvordan finder jeg styrke til forandring..

    ja nu er det tilbage at sætte en stop dato…Når jeg tænker på den opliver jeg angst..sitren i kroppen…på en måle glæder mig på den anden måde er bange…har prøvet før..oplevet fiasko..dårligt samvittighed..vrede..rastløshed…er bange om jeg kan..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *