Hold op Med at Ryge

Posted af 0 comment

Hold op med at ryge i dag

Hvis du holder op med at ryge, kan du se frem til et sundere liv, hvor du ikke længere vil være afhængig af nikotin. Det at være røgfri kan føles voldsomt svært, for den der er afhængig af nikotinen, men i realiteten er det ikke sværere end bare at lade være.

Den store udfordring i forbindelse med at holde op med at ryge er den mentale del af ligningen. Det at komme igennem især de første 14 dage, kan være en af de sværeste udfordringer du kan komme ud for.
Og selvom det fysisk umiddelbart føles voldsomt svært med de rygestop bivirkninger du oplever, så er det din mentale indstilling der bestemmer om du går igennem dem, eller overgiver dig selv og begynder at ryge igen.

Det vigtigste at tænke på i den forbindelse er at den rette indstilling, og gerne en ”jeg vil gennemføre dette rygestop, uanset hvad” indstilling da det vil kunne hjælpe dig til at komme igennem de første par uger, hvorefter det som oftest bliver meget nemmere at holde fast i et rygestop.

For de fleste mennesker er det at holde op, ikke noget man bare lige gør. Det kan kræve flere, i nogle tilfælde mange forsøg, førend man lykkes med ar gennemføre et rygestop. Men uanset hvor svært det føles, og hvor mange gange du har fejlet, så er det vigtigste at du bliver ved med at forsøge, for så er sandsynligheden for at du en dag lykkes uligt meget større.

Hold op med at ryge for dit helbreds skyld

Der er masser af helbredsmæssige grunde til at stoppe med at ryge. Eksempelvis mindsker du risikoen for at du rammes af kræft, du får bedre blodomløb, som giver pænere hud, og langt bedre chance for at du ikke rammes af en blodprop i hjertet.
En forbedret kondition er yderligere en fordel for dit helbred, og jeg kunne blive ved, men du har sikkert allerede fået tudet ørerne fulde med alle de gode rygestop fordele.

Men hvad med dit mentale helbred? Din følelse af selvværd? Selvom indflydelsen på det mentale helbred ikke umiddelbart er stor, så vil jeg påstå at det at kunne gennemføre noget så svært, kan bruges til at hæve dit selvværd, hvis du vælger det.

Det handler om at fokusere på de positive ting, og gennemførelse af et rygestop handler om stor viljestyrke, en evne til at sætte mål for sig selv, og gå efter dem, samt ikke mindst glæden ved at have gjort noget for sig selv, der er bedre end blot at lade nikotinen styre dig.

Planlæg at holde op med at ryge på forhånd

Det er altid lettere at gennemføre en forandring, eller nå et mål når man har en plan.
Derfor vil jeg opfordre dig til at planlægge dit rygestop i god tid inden du vælger at stoppe. Alene det at du vælger en dato der vil passe ind i dine planer, gør at du mentalt både bevidst og ubevidst forbereder dig på det der skal ske.
Der er masser af gode råd her på siden du kan følge, og som kan hjælpe dig med at planlægge dit kommende rygestop, men allerførst handler det om at du forpligter dig selv til at stoppe på en bestemt dato 1-3 mdr ude i fremtiden.

Det vil give dig tid til at fuldende din plan, og give dit sind tid til at vænne sig til tanken.
Din forberedelse bør indeholde visse elementer, såsom visualisering af dig selv som ikke ryger, hvor du nyder alle de positive forandringer der er ved at være ikke ryger.
En anden god ting er at have en nødplan i tilfælde af at en krisesituation opstår, jeg giver et godt råd om et syltetøjsglas i min rygestop dag for dag artikel.

Hold op med at ryge, uden at opgive nikotinen

Det er muligt at holde op med rygning uden at stoppe kroppens tilførsel af nikotin. På den måde kan du fjerne alle røgens bivirkninger, og ved hjælp af et af mange forskellige nikotinprodukter kan du nedtrappe dit nikotinindtag over tid, hvilket vil kunne øge dine chancer for at gennemføre dit rygestop betydeligt.
Pas på med ikke at blive overmodig for tidligt, og stoppe nikotintilførslen for hurtigt fordi du føler at du er blevet ikke ryger, den fælde er der mange der er faldet i. Følg din plan, og øg dine chancer for succes.

Til sidst vil jeg godt slå et slag for rygestop hypnose som jeg selv har haft rigtigt stor glæde af, både som klient til rygestop, og som hypnotisør hvor jeg har hjulpet rigtigt mange mennesker med at gennemføre et rygestop som deres hypnotisør.
Hypnose til rygestop er effektivt for rigtigt mange mennesker, men vi er ikke alle ens, så der er ingen garanti for at det fungerer for dig. Men med den rette motivation er dine chancer for at stoppe med hypnose langt større end risikoen for at du ikke stopper.
Uden at have egentlige tal, vil jeg sige 70-80-90% stopper, det er ikke urealistisk efter mine erfaringer.

Køb mp3 rygestop hypnose her

Jeg praktiserer ikke selv længere, men kan anbefale de følgende produkter med 100% tilfredshedsgaranti til rygestop med hypnose.

Normal hypnose til rygestop

Kunne du tænke dig at være ikke ryger om en time?

En anden hypnotisør ved navn Malte Lange har lavet et rygestop hypnose produkt han kalder ”Rygestop – Røgfri på 1 time” som du enten kan få tilsendt som en cd, eller med en god rabat kan downloade lige med det samme, og benytte når du ønsker det.

For de fleste mennesker vil denne metode kunne stå fuldkommen alene, med resultat på en time.

Du kan købe Maltes rygestop-cd her!

Rygestop Masterclass - For den tidligere Storryger

Herunder er et lidt mere omfattende rygestop produkt, som også kommer fra Maltes hånd, det henvender sig til dig der tror der skal lidt mere til fordi du har været stor ryger igennem en årrække.

Klik her for at købe/læse nærmere, eller klik på billedet af rygestop masterclass for rygestop med tilfredshedsgaranti.

Du kan købe Maltes rygestop-master cd her!
Category: Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *