Hvad sker der med kroppen når vi ryger

Posted af 0 comment

Hvad gør rygning ved kroppen og udseendet

Som ryger kommer du lynhurtigt til at lugte af røg. Dit tøj luger, din ånde lugter og ditto gør dit hår – Over alt, hvor du færdes vil folk være i stand til at lugte, at du er ryger, simpelthen fordi lugten af røg er så utrolig gennemtrængende. Men røgen gør ikke kun, at du lugter af den. Røgen ødelægger også dine smags – og lugteceller.

De udvendige skader

Det er ikke kun indvendigt du tager skade, når du vælger et liv som ryger, også dit udseende vil ændre sig, men ikke til det bedre.
Som ryger er det meget sandsynligt, at dine tænder bliver gule, din ånde særdeles dårlig og dit tandkød bliver dårligt og usundt. Der er ikke mange, det ved det, men rygning er faktisk en væsentlig årsag til parodontose, hvilket betyder, at man får tandkødsbetændelse og løse tænder. Rygere mister mange tænder, i forhold til ikke-rygere, igennem et helt liv – Det siger lidt om, hvor skadeligt cigaretterne er for dine tænder og tandkød.

Udover at ødelægge dine tænder, går røgen også ind og ”dræber” den varme glød, som din hud normalt plejer at have. I stedet for bliver din friske og smukke hud erstattet af en grå og kedelig hud – Røgen forhindrer nemlig dele af blodet og næringen i at komme helt ud til det yderste lag af din hud. Røg nedbryder også stoffet ”kollagen”, hvilket gør, at du nemmere får rynker, hvis du ryger.

De indre ødelæggelser

Alle de farlige stoffer, som dine cigaretter er bygget på, optages i dit blod, enten gennem lungevævet, eller fordøjelsessystemet – Når først disse ulækre stoffer er i dit blod og din krop, kan de ødelægge og resulterer i store skader i alt væv og organer.
Rygning kan f. eks forårsage blodpropper i hjertet og hjernen, åreforkalkning, dårligt blodkredsløb, ringe heling af sår og andre sørgelige lidelser, der måske kunne have været undgået, hvis man lagde røgen på hylden.
Vidste du for eksempel, at en ryger, der ryger 20 cigaretter om dagen, har tre-fem gange så stor risiko for at udvikle en blodprop i hjertet, i forhold til en ikke-ryger?!
Den gode nyhed er så at med et 100% rygestop falder den risiko gevaldigt, og i hurtigt tempo, så ikke alt er tabt.

Rygning og dine lunger

Rygning er uden tvivl kendt som den helt store synder, når det kommer til ødelæggelse af ens lunger – Er der noget som rygning kan, så er det bestemt at tvære dine lunger til, ødelægge dem og i værste fald gøre livet rigtig surt for dig.
Rygning kan give rygerlunger og lungekræft – to forfærdelige lidelse, som man til hver en tid bør gøre alt for at undgå.

Alle ved, at rygning er yderst skadeligt for ens lunger. En kendsgerning, der gør, at det slet ikke er nødvendigt at skrive mere om, hvorfor, hvordan og hvorledes – for du ved det jo allerede udmærket godt.
Men lungekræft er ikke den eneste form for kræft, der i nogle tilfælde kunne have været undgået, hvis man ikke røg. Risikoen for at få strubekræft, mundhulekræft og spiserørskræft forøges ligeså, hvis man er tilhænger af tobak.

Ønsker du at stoppe med at ryge?…
Men frygter du rygestop og et liv uden røg? – Det er muligt at få professionel hjælp til at tackle rygestop abstinenser og afgiftning.
Hvad gør rygning ved kroppen – stop med at ryge – Du er den eneste, der kan tage det allerførste skridt til et liv uden røg… Det er din mulighed for et sundere liv – grib chancen og få et bedre helbred!

 

Køb mp3 rygestop hypnose her

Jeg praktiserer ikke selv længere, men kan anbefale de følgende produkter med 100% tilfredshedsgaranti til rygestop med hypnose.

Normal hypnose til rygestop

Kunne du tænke dig at være ikke ryger om en time?

En anden hypnotisør ved navn Malte Lange har lavet et rygestop hypnose produkt han kalder ”Rygestop – Røgfri på 1 time” som du enten kan få tilsendt som en cd, eller med en god rabat kan downloade lige med det samme, og benytte når du ønsker det.

For de fleste mennesker vil denne metode kunne stå fuldkommen alene, med resultat på en time.

Du kan købe Maltes rygestop-cd her!

Rygestop Masterclass - For den tidligere Storryger

Herunder er et lidt mere omfattende rygestop produkt, som også kommer fra Maltes hånd, det henvender sig til dig der tror der skal lidt mere til fordi du har været stor ryger igennem en årrække.

Klik her for at købe/læse nærmere, eller klik på billedet af rygestop masterclass for rygestop med tilfredshedsgaranti.

Du kan købe Maltes rygestop-master cd her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *