Rygestop Effekt

Posted af 0 comment

Et rygestop vil gavne dig på mange måder

Hvis du har planlagt at du vil holde op med at ryge, er der mange metoder du kan bruge til rygeafvænning, og ja, jeg går selvfølgelig ind for hypnose til rygestop. Men det betyder ikke at jeg ikke anerkender at der er rigtigt mange forskellige metoder du kan benytte til dit rygestop, og i senere artikler her på sitet vil jeg gennemgå flere af dem, men i dag handler det om rygestoppets gavnlige effekter for dig og dit helbred.

Vi ved jo alle sammen at rygning er farligt for helbredet, og den mest udbredte sygdom i forbindelse med rygning er vist lungekræft, eller cancer som det efterhånden også hedder herhjemme. Men vidste du også at du faktisk allerede efter ganske få dage har flere gavnlige effekter af dit rygestop?

Ja, faktisk allerede 20 minutter efter en cigaret er dit blodtryk og din puls normale… og lad dig ikke snyde af den oplevelse du har af bedre at kunne slappe af med en smøg i mundvigen. det er en illusion din krop gir dig, for din puls stiger bevisligt så snart du ryger, og det samme gør dit blodtryk. Den eneste grund til at du føler at du slapper bedre af er at du tilfører nikotin , og derved aftager de abstinenser der er den egentlige grund til din uro.

Efter ca. 24 timer begynder dit blod at flyde lettere igennem kroppen, da det ikke længere er belastet af tobaksrøgens skadelige stoffer, kan det bedre nå helt ud og gavne huden, og dine fingre og tæer.
Derfor vil du opleve at du har mere og bedre varme i hænderne og fødderne, og hvis du havde taget et billede, burde du også kunne se mere glød og liv i din hud allerede her.

Efter 48 timer begynder dine smagsløg at vende tilbage til det normale, selvfølgelig er de ikke øjeblikkeligt helt så gode som før dit rygestop.
Men der er en mærkbar effekt, du kan bedre smage ting, og lugtesansen er der det samme resultat med. Den kulilte du indånder når du ryger er også renset ud nu, og din kondition vil også begynde at ændre sig mærkbart til det positive.

3 dage efter at du har røget den sidste smøg, er der sket en hel masse gavnligt i din krop, og det er alt sammen effekten af dit rygestop, altså 3 kun dage efter dit rygestop vil dine bronkier kunne slappe af igen, og er bare lidt astmaramt, vil du opleve en kraftigt mærkbar effekt på dine luftveje og en klart lettere vejrtrækning.

Og disse gavnlige effekter af dit rygestop er dem du får efter kun 3 dage, så har jeg slet ikke nævnt alle de effekter du får på længere sigt såsom:
Kredsløbsforbedringer der sker over en længere periode, mindre hoste, øget frugtbarhed, og mindre risiko for blodpropper og lungekræft. Alle gavnlige ændringer der udvikler sig positivt over tid.

Du kan også læse mere om rygestop som en dag for dag oversigt, og glem ikke delen om fordele ved rygestop

Køb mp3 rygestop hypnose her

Jeg praktiserer ikke selv længere, men kan anbefale de følgende produkter med 100% tilfredshedsgaranti til rygestop med hypnose.

Normal hypnose til rygestop

Kunne du tænke dig at være ikke ryger om en time?

En anden hypnotisør ved navn Malte Lange har lavet et rygestop hypnose produkt han kalder ”Rygestop – Røgfri på 1 time” som du enten kan få tilsendt som en cd, eller med en god rabat kan downloade lige med det samme, og benytte når du ønsker det.

For de fleste mennesker vil denne metode kunne stå fuldkommen alene, med resultat på en time.

Du kan købe Maltes rygestop-cd her!

Rygestop Masterclass - For den tidligere Storryger

Herunder er et lidt mere omfattende rygestop produkt, som også kommer fra Maltes hånd, det henvender sig til dig der tror der skal lidt mere til fordi du har været stor ryger igennem en årrække.

Klik her for at købe/læse nærmere, eller klik på billedet af rygestop masterclass for rygestop med tilfredshedsgaranti.

Du kan købe Maltes rygestop-master cd her!
Category: Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *