Ofte stillede spørgsmål om rygestop?

Posted af 0 comment

Hvordan undgår jeg at tage på når jeg stopper?

Rigtigt mange er bange for at tage på ved rygestop, hvilket er helt forståeligt, og faktisk også naturligt for de fleste. Det er sådan at man ved t kroppen forbrænder en smule mere af fødeindtaget hos en ryger, end hos en ikke ryger, så når man stopper går ens forbrænding altså en smule ned, og for de fleste går vægten så en smule op.

Hvis du så samtidigt med at denne forandring foregår i kroppen, også indtager en masse søde sager fordi du prøver at fylde det hul du føler efter at have fjernet cigaretterne med sukker, er der selvsagt stor risiko for at du tager ikke bare en smule, men en hel del på.
Så mit bedste råd er at holde dig fra de søde sager, og hvis du magter det at begynde at bevæge dig en smule mere end ellers, særligt hvis du er typen der ikke gør det store ud af motion i hverdagen, det vil også lette dit rygestop, fordi kroppen hurtigere vil kunne udrense giften fra kroppen ved al den ekstra aktivitet.

Så hold øje med din kost, skær ned på dit indtag af sukker og kulhydrater, og sørg for at bevæge dig en smule mere end førhen.
En halv times rask gang hver dag er rigeligt til at modvirke de fleste følger af et rygestop, og lad så være med at fylde dig med slik, brug et rygestop produkt og nedtrap din nikotinindtagelse over tid, i stedet for at presse det igennem og få det dårligt over din vægt imedens.

Jeg har hørt at cerutter og pibe er mindre skadeligt, er det rigtigt?

Der går et rygte imellem mange rygere at det er mindre skadeligt at ryge cerutter og pibe, og grunden skulle være at du ikke suger lige så meget røg ned i lungerne som med cigaretter.

Det er sådan set rigtigt nok at man ikke suger den samme mængde røg ned i lungerne, og derved mindsker risikoen for lungekræft, men til gengæld har cerut og særligt piberygere det med at lade den hænge i mundvigen, og derved er røgen i kontakt med munden og svælget i lang længere tid end med cigaretter, og det betyder at risikoen for kræft i mund og svælg øges i stedet.

Så hvis du vil mindske din risiko for lungekræft, er det smartere at gå over til pibe eller cerutter, men du må ikke tro at det er sundere, for måske det er marginalt mindre skadeligt, men det er stadig voldsomt sundhedsfarligt under alle omstændigheder, og du har under alle omstændigheder stor risiko for at tildrage dig en rygerelateret sygdom.

Så, ja og nej, det er nok marginalt mindre skadeligt, men stadig meget sundhedsskadeligt.

Jeg har hørt om rygestop piller, hvordan virker de? Og er de sikre?

Der er flere typer af rygestop piller, men der er kun en der er udviklet specielt med henblik på rygestop. De øvrige opstod nærmest ved et tilfælde, fordi man oplevede at en del af de folk der blev behandlet med lykkepiller såsom wellbutrin og zyban som en bivirkning stoppede med at ryge.

Derfor begyndte man at kalde disse piller for rygestop piller, hvorimod champix rygestop pillen er udviklet specielt med henblik på at få folk til at stoppe med at ryge, og er ikke opstået som en bivirkning.

Så har du prøvet det meste andet indenfor rygestop, så vil jeg anbefale at du snakker med din læge om hvorvidt det er en god ide for dig stoppe ved hjælp af rygestop piller, men det er for mig vigtigt at understrege at du bør prøve alt andet først, og hvorfor forstår du forhåbentlig om lidt.

Først og fremmest handler rygestop om din egen motivation, og det er der ingen piller eller nikotinprodukter der kan ændre på, der findes ikke en pille du kan spise der bare får dig til at stoppe.
Champix rygestop piller er som sagt udviklet specifikt til at hjælpe med rygestop, og da begge typer af piller går ind og piller ved hjernens kemi vil jeg som udgansgpunkt anbefale at du først prøver andre metoder, og skal det være en pille, så må det blive champix jeg peger på.

Men som med alle piller er der risiko for bivirkninger, og da du allerede er udsat for virkningerne af at være ryger, synes jeg personligt at det må være at foretrække at gennemgå rygestop bivirkninger og ikke pille bivirkninger.

Hvordan virker nikotinplaster og nikotintyggegummi?

Både nikotintyggegummi og nikotinplaster (og andre nikotinprodukter) virker på den vis at nikotinen kommer ind i dit blod og dit system ad anden vis end via røg, sådan at du stadig får tilført den nikotin din krop har vænnet sig til, og giver dig derfor mindre eller ingen abstinenser, og du får ro og overskud til at koncentrere dig om at bryde den psykiske og fysiske vane det er at du har været ryger.

Det siger sig selv at det at du indtager din nikotin uden røg, er et meget stort fremskridt i og med at du ikke længere forpester dine lunger med røg der ødelægger lungernes evne til at optage og udnytte ilten.
Du er bedre tjent med nikotinprodukterne end med at ryge, men det er trods alt stadig en farlig gift du indtager, men du indtager dog ikke de små 200 andre giftstoffer der er i cigaretter, og det er bestemt sundere end det er at ryge, intet af det er dog sundt som udgangpunkt.

Det du skal være opmærksom på er at du på et tidspunkt når du har gennemført din rygeafvænning og brudt vanen, skal i gang med at nedtrappe dit nikotinprodukt, typisk foregår det sådan at du efter 3 måneder uden rygning, langsomt nedtrapper nikotintilførslen over de næste 3 måneder.

Dog skal du ikke nedtrappe hurtigere end at det ikke føles som et pres, og har du behov for at nedtrappe over et år, så er det stadig klart bedre end hvis du forcerer nedtrapningen og ender med at falde i og begynde at ryge igen.

Og sidst men ikke mindst vil jeg gerne gøre dig opmærksom på, og understrege at selvom indtagelse af nikotin under en hvilken som helst form er sundhedsskadeligt er nikotinprodukter som rygestopplaster og nikotin tyggegummi langt henad vejen sundere end det at ryge. Der er mange andre grimme stoffer i tobaksrøgen, for ikke at nævne alt det der bliver tilsat når tobakken bliver forarbejdet på fabrikkerne.

Kan man blive afhængig af nikotinprodukter?

De fleste mennesker ved godt at når de ryger risikerer de at blive afhængige af nikotin, men selv dem der godt ved at det er sådan det hænger sammen, begynder alligevel at ryge af en eller anden grund, nok fordi det ikke rigtigt går op for folk hvor svært det kan være at stoppe, førend de prøver det på egen krop.

Og da nikotinprodukter tilfører kroppen nikotin, kan man naturligvis også blive afhængig af dem, dog er de som regel lettere at afvænne sig fra, da der er flere psykologiske faktorer forbundet med vaner, og rygesamvær som man ikke skal udover.
Det vigtige når du benytter nikotinprodukter til rygeafvænning, er at du er opmærksom på at du efter en rum tid skal nedtrappe dem, men ikke hurtigere end at du kan gøre det i en afslappet stemning.

Hvis du efter rygestop, har svært ved at slippe nikotinprodukterne, fordi du har overført din afhængighed til dem, skal du vide at det alt andet lige er sundere fordi du ikke påvirkes af røgen og alle de ekstra sundhedsskadelige stoffer der er i røg. Men du skal også vide at selvom du ikke ryger, tilfører du stadig gift til dit system, og der er altid risici forbundet med at indtage giftstoffer, uanset metoden.

Så uden yderligere omsvøb vil jeg gerne sige så tydeligt som jeg kan at det er vigtigt at du afvænner dig helt, og at påstå at du ikke er afhængig af nikotinprodukterne fordi du ikke længere ryger, er at lyve for dig selv.

Jeg ved godt at der er mange der siger at de sagtens kan undvære deres nikotinprodukt, men tro mig, det kan de sagtens i en tid, fordi de ikke lige kan få fat i dem, men det øjeblik det er muligt at købe dem igen, så ”undværer” de dem ikke frivilligt, uanset hvad de ellers påstår.
Husk at det er et klassisk afhængigheds syndrom ikke selv at kunne se problemet.

Køb mp3 rygestop hypnose her

Jeg praktiserer ikke selv længere, men kan anbefale de følgende produkter med 100% tilfredshedsgaranti til rygestop med hypnose.

Normal hypnose til rygestop

Kunne du tænke dig at være ikke ryger om en time?

En anden hypnotisør ved navn Malte Lange har lavet et rygestop hypnose produkt han kalder ”Rygestop – Røgfri på 1 time” som du enten kan få tilsendt som en cd, eller med en god rabat kan downloade lige med det samme, og benytte når du ønsker det.

For de fleste mennesker vil denne metode kunne stå fuldkommen alene, med resultat på en time.

Du kan købe Maltes rygestop-cd her!

Rygestop Masterclass - For den tidligere Storryger

Herunder er et lidt mere omfattende rygestop produkt, som også kommer fra Maltes hånd, det henvender sig til dig der tror der skal lidt mere til fordi du har været stor ryger igennem en årrække.

Klik her for at købe/læse nærmere, eller klik på billedet af rygestop masterclass for rygestop med tilfredshedsgaranti.

Du kan købe Maltes rygestop-master cd her!
Category: Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *