Passiv Rygning

Posted af 0 comment

Dagens emne er Passiv Rygning – Alle ved at rygning er skadeligt for dit helbred, og de fleste ved også at selvom man ikke selv ryger, så er røgen stadig skadelig, og det er den røg der kaldes passiv.

Vidste du så også at risikoen for at blive syg af passiv rygning er at sammenligne med risikoen for at blive syg af at opholde dig i et rum med asbestlofter. Og personligt kender jeg forældre der ikke har problemer med at ryge foran deres børn, men ville prosteretere kraftigt hvis der var asbest i deres barns skole.

Det her er ikke en påstand jeg hiver ud af den rene luft, men som jeg har læst mig til hos WHO, og da asbest i luften kun er 5% så skadeligt som det at ryge, så giver det lidt sig selv at passiv rygning er sammenligneligt, og de sundhedsskadelige virkninger ligeså.

Rygning sviner og lugter

En ting man også skal huske på, er at selvom du ryger og lufter ud, sidder røgen stadig i alting omkring dig, dine møbler, dine gardiner, ja sågar dine vægge er fyldt med de skadelige stoffer fra rygning.
Hvis du ikke tror på mit ord, så prøv engang at lufte ud i sådan et rum, og inviter så en anti ryger indenfor, så skal de nok give dig et ærligt svar. Rygning lugter i lang tid, fordi røgen gennemtrænger alt og det lugter i lang tid efter netop på grund af dette.

Passiv rygning er farligt for alle, børn som voksne der udsættes for passiv rygning indånder de skadelige stoffer, selvfølgelig ikke i samme mængder som en ryger, men bestemt nok til at det er skadeligt i længden.

Der er masser af dødsfald der kan tilbageføres med passiv rygning som årsag til den sygdom der endte med at tage livet af personen, i hvert fald med den viden vi har i dag. Det er selvfølgelig ikke muligt for mig at vurdere om der kommer ny viden i fremtiden, men alt tyder på at WHO har fuldkommen ret, og at det er meget dårlig ide at udsætte dig selv eller andre for passiv rygning.

Selv om jeg argumenterer kraftigt for alt det dårlige der er forbundet med at være ryger, må du ikke tro at jeg er fanatisk, og anti alle mennesker der ryger, for det er jeg ikke, bestemt ikke.

Over 30 år som ryger, gør at jeg ved hvor godt fat rygning kan have i dig, og hvor svært det kan føles at skulle stoppe. Derfor har jeg medfølelse på et positivt plan med enhver der har et ønske om at stoppe med at ryge, og respekterer (omend jeg ikke forstår hvorfor) enhver der ønsker at fortsætte med at ryge mod bedre vidende.

Men tilbage til emnet passiv rygning, for der er meget du kan gøre for at nedsætte den påvirkning du udsætter dine børn for. Eksempelvis kan du vælge at du kun ryger udendørs.
Det at skulle rejse dig fra tv kigningen og gå ud alene for at ryge en smøg, vil oftest føles så generende at du springer nogle af cigaretterne over, og dermed udsætter dig selv for færre af de skadelige stoffer der fremkalder kræft.

Børn og passiv røg

Det er vigtigt at huske på at jo mindre dine børn er, des mere skadeligt er passiv rygning for dem.
De helt små børn der er ved at lære at være mennesker, arbejder ihærdigt på at udforske deres verden, og det inkluderer i allerhøjeste grad at putte alting i munden, ting der er fyldt med hvad luften omkring dem indeholder.

Dermed får barnet direkte kontakt via mundens slimhinder, med røgens skadelige stoffer hvis der har været røget i nærheden af barnets legetøj, eller hvad det ellers forsøger at putte ind i munden.

Du skal også tænke på at dit barns organer endnu ikke er færdigudviklede, og passiv rygning påvirker dets organer på alle mulige negative måder. Det siges at børn der udsættes for passiv rygning har en øget risiko for at udvikle astma og allergi, luftvejsinfektioner og en decideret nedsat lungefunktion.

Der er så mange gode grunde til at du ikke skal udsætte dit barn for passiv rygning at jeg kunne fortsætte rigtigt længe, men allerbedst for både dig og dit barn ville være at du stoppede helt.

Skulle du være blevet interesseret i at stoppe, kan du læse mere om hvordan det føles og hvor meget det hjælper dig og din krop for hver dag du ikke ryger her.

Køb mp3 rygestop hypnose her

Jeg praktiserer ikke selv længere, men kan anbefale de følgende produkter med 100% tilfredshedsgaranti til rygestop med hypnose.

Normal hypnose til rygestop

Kunne du tænke dig at være ikke ryger om en time?

En anden hypnotisør ved navn Malte Lange har lavet et rygestop hypnose produkt han kalder ”Rygestop – Røgfri på 1 time” som du enten kan få tilsendt som en cd, eller med en god rabat kan downloade lige med det samme, og benytte når du ønsker det.

For de fleste mennesker vil denne metode kunne stå fuldkommen alene, med resultat på en time.

Du kan købe Maltes rygestop-cd her!

Rygestop Masterclass - For den tidligere Storryger

Herunder er et lidt mere omfattende rygestop produkt, som også kommer fra Maltes hånd, det henvender sig til dig der tror der skal lidt mere til fordi du har været stor ryger igennem en årrække.

Klik her for at købe/læse nærmere, eller klik på billedet af rygestop masterclass for rygestop med tilfredshedsgaranti.

Du kan købe Maltes rygestop-master cd her!
Category: Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *