Rygestop Hypnose

Posted af 0 comment

Fordi hypnose generelt er omgærdet med en vis mystik, (som igen er forstærket af diverse mediers tendens til at ”sælge” alt som mere eller mindre sensationelt simpelthen for at skaffe flere kunder) er der mange mennesker der er skeptiske overfor hypnose, hvad enten der er tale om rygestop hypnose eller terapeutisk hypnose.

Rent faktisk er hypnose en naturlig tilstand som vi ”besøger” mange gange dagligt, uden at være bevidst om det. Hypnose er den tilstand hvor du er lige midt imellem søvn og vågen tilstand, den samme tilstand du er i når du dagdrømmer, går i søvne eller det nogle kalder at falde i staver.

Som du kan se ud fra denne definition er hypnose noget du oplever dagligt, og ikke en magisk indflydelse fra hypnotisøren. En hypnotisør er rent faktisk blot en guide, der er trænet i at hjælpe dig til at inducere denne tilstand, og derved få dig til at gå i en tilstand af trance.

Denne tilstand kaldes også somnambulisme med et finere ord.

Hvorfor og hvordan virker rygestop hypnose?

I selskab med din hypnotisør virker rygestop hypnose ved at i samarbejder for at kunne påvirke din underbevidsthed i den retning du ønsker. Jo mere brændende dit ønske om denne forandring er, jo lettere vil det være at påvirke underbevidstheden til at samarbejde om at opnå det ønskede resultat, altså i dette tilfælde et rygestop.

Grundlæggende handler en behandling med hypnose for rygestop om at i sammen skaber et ”billede” af den ønskede situation efter behandlingen, og derefter påvirker underbevidstheden til at se den nye situation hvor du er en glad og afslappet ikke ryger som naturlig og ønskelig.

Kan hypnose bruges til at styre mig imod min vilje?

Mange vil beskrive en rygestop hypnose som en handling hvor behandleren går ind og påvirker din underbevidsthed, men det er kun delvist sandt, for uden din medvirken og accept af situationen, vil en behandler ikke kunne påvirke dig. Det er altså som du nok kan forstå et samarbejde der skaber resultater, og ikke hypnotisørens ansvar alene. Ønsker du ikke en forandring, er der ikke nogen behandlere der kan påvirke dig til at opnå de ønskede resultater.

Rygestop med hypnose fjerner frygten

For en ryger er det nikotintrangen der bestemmer farten, og mangler du den, er du villig til næsten hvad som helst for at få den, så hvad enten du kan lide at høre det eller ej, så er det frygten der styrer dig så længe du er ryger.

Jeg vil gerne understrege at alt dette selvfølgelig ikke er en bevidst beslutning, endsige en bevidst oplevelse, det hele foregår fuldkommen ubevidst, men det er nikotinen og frygten for at mangle den der styrer, og uden at ville det, skader du dig selv fordi du oplever at være stærkt afhængig.

Den afhængighed kan lettes eller helt fjernes med rygestop hypnose, og derved bliver det igen dig der styrer og ikke din frygt.

Den tekniske forklaring

Når en hypnotisør arbejder med en klient handler det om at opnå et niveau af afslapning/trance som tidligere beskrevet med ordet somnambulisme der er lig med en tilstand hvor din kritiske sans er ”slået fra”

Lad mig forklare nærmere. Normalt er det sådan at når folk kommer med en påstand, er der en del af vores sind der øjeblikkeligt og lynende hurtigt vurderer om den påstand passer med hvad vi ved i forvejen.

Det kan være indenfor et hvilket som helst emne, og hvis omtalte påstand matcher vores viden om emnet, så lader vi påstanden passere uanfægtet, og derved styrke vores i forvejen erfarede viden.

Hvis påstanden derimod ikke matcher med vores tidligere oplevelser og viden, vil vi automatisk stille os kritisk i forhold til den, og ikke tillade den at påvirke vores holdning og viden om emnet.

Når du er i omtalte somnambulistiske tilstand er den ”funktion” i vores sind sat på stand by, lidt ligesom det ikke føles forkert at du kan flyve i en drøm, for der tager du heller ikke stilling til om emnet er sandt eller ej.

Derved er der åbnet en direkte vej ned til underbevidstheden, og med din accept af en ny påstand, (såsom at du vil nyde denne rygestop hypnose, og bagefter vil du helt naturligt føle dig som en ikke ryger, og ikke på nogen måde føle trang til at ryge) vil denne nye påstand tage fast bopæl i din underbevidsthed, i stedet for din tidligere holdning/overbevisning om at du var ryger, og at det ville være svært at gennemføre et rygestop.

Som du nok kan læse så prøver jeg at fjerne mystikken omkring hypnose og specielt rygestop hypnose i dette tilfælde. Det gør jeg fordi det er vigtigt at du forstår at kun ved at samarbejde og medvirke til at påvirke din underbevidsthed, får du varige resultater. Hvis du er usikker omkring behandleren, eller behandlingen, vil du ikke opnå den nødvendige trance, og derved lukke af for forandring.

Rygestop med Hypnose virker

Det gode ved hypnose rygestop er at hypnosens spidskompetence er det ubevidste sind, og det er netop der din rygevane er opstået, og har sat sig godt og grundigt fast.

Hvis din underbevidsthed stadig ryger, og du vælger bevidst at stoppe, så er du pludselig ude i at du skal kæmpe for at kunne gennemføre din rygeafvænning, og med 99% sandsynlighed vil du fejle. Det er svært at knække en vane som rygning er gået hen og blevet, og jo flere smøger, og jo længere tid du har været ryger, des bedre sidder din rygervane fast.

Jeg håber at dette forklarer hvad du føler at du behøver at vide om hypnose rygestop, men er det ikke tilfældet er du mere end velkommen til at stille uddybende spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og husk også at dele med dine venner via sociale medier.

Hypnose rygestop kan være løsningen

Jeg siger at hypnose rygestop kan være løsningen, da enhver form for rygestop uvægerligt vil være baseret på om du er ordentligt motiveret for tobaksafvænning.
Vælger du rygestop med hypnose kan du stoppe uden problemer, og uden at din egen underbevidsthed modarbejder dig på noget tidspunkt.

De fleste forbinder et rygestop med abstinenser, men rygestop abstinenser er overvejende mentale og styrken af dem afgøres af din underbevidsthed, og hvorvidt din dagsbevidsthed og din underbevidsthed er enige om at du skal stoppe med at ryge eller ej.

Fakta er:

At med hypnose rygestop kan du stort set slippe for abstinenser.
At nikotin er ude af kroppen i løbet af 48 timer
At de fleste rygestop abstinener er mentale problemer med at slippe gamle vaner
At du ikke mister noget ved at stoppe med rygning, selvom det føles sådan.

Under trance som ved hypnose rygestop kan du selv vælge hvilke forslag du ønsker at give din underbevidsthed, og fordi du arbejder direkte med dine ubevidste vaner, kan du ændre dem til det du virkelig ønsker, ja kort sagt, med hypnose til rygestop er det dig der vælger, og du vælger naturligvis sundheden… gør du ikk?

Links til hypnose og hypnoseterapi herunder

HypnoterapienOm børn og Hypnoterapi

Køb mp3 rygestop hypnose her

Jeg praktiserer ikke selv længere, men kan anbefale de følgende produkter med 100% tilfredshedsgaranti til rygestop med hypnose.

Normal hypnose til rygestop

Kunne du tænke dig at være ikke ryger om en time?

En anden hypnotisør ved navn Malte Lange har lavet et rygestop hypnose produkt han kalder ”Rygestop – Røgfri på 1 time” som du enten kan få tilsendt som en cd, eller med en god rabat kan downloade lige med det samme, og benytte når du ønsker det.

For de fleste mennesker vil denne metode kunne stå fuldkommen alene, med resultat på en time.

Du kan købe Maltes rygestop-cd her!

Rygestop Masterclass - For den tidligere Storryger

Herunder er et lidt mere omfattende rygestop produkt, som også kommer fra Maltes hånd, det henvender sig til dig der tror der skal lidt mere til fordi du har været stor ryger igennem en årrække.

Klik her for at købe/læse nærmere, eller klik på billedet af rygestop masterclass for rygestop med tilfredshedsgaranti.

Du kan købe Maltes rygestop-master cd her!
Category: Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *