Rygestop Symptomer

Posted af 0 comment

Når du påbegynder et rygestop, vil du opleve en række forandringer, også kaldet rygestop symptomer.
Det er helt naturligt, fordi din krop i en længere periode har vænnet sig til at få tilført en del gift i form af nikotin, tjære og lignende. Når du holder op med at ryge, og derved holder med at tilføre giftstofferne til blodet, påbegynder kroppen en udrensning af giften, og det er det man kan kalde rygestop symptomer, ikke at forveksle med de forandringer der foregår som følge af dit rygestop, nemlig det jeg kalder rygestop bivirkninger.

De symptomer, du vil kunne opleve varierer betydeligt fra person til person, men det er vigtigt at du forbereder dig til det kommende stormløb. De rygestop symptomer du lider under vil give dig en undskyldning for at forsøge at retfærdiggøre at du begynder at ryge igen. Du skal kæmpe imod denne negative proces og holde fast i din kamp for at stoppe rygningen.

De mest almindelige rygestop symptomer

En ting der er vigtig at huske før du læser videre, er at jeg her vil opremse de bedst kendte rygestop symptomer, og du vil højest sandsynligt kun kunne genkende nogle af dem, men bare rolig, det er helt normalt.

Nærmest uimodståelig rygetrang

Det mest normale rygestop symptom, er din nærmest uimodståelige lyst til at begynde at ryge igen, din krop vil nærmest skrige efter at få genindført tilførslen af nikotin, og din indre dialog vil være splittet imellem din lyst til at slippe din afhængighed, og lysten til at stoppe de ubehagelige symptomer.
Dette symptom er dog ikke så hårdt at komme igennem, lidt standhaftighed, og du vil være over det værste efter de første 3-4 dage, alternativt kan du overveje at benytte nikotinplaster eller et andet nikotinprodukt til at gøre overgangen lettere.

Luftvejene renser ud, hoste, trykken for brystet

Du vil også kunne opleve at du bliver lidt småsyg, i form af hyppigere hoste, let forkølelse, og andre lunge bryst ubehags symptomer, det er igen ganske naturligt, da dine luftveje renser ud, og genopretter den naturlige funktion, samtidigt med at dit immun-forsvar arbejder på højtryk med at udrense giften fra kroppen.

Oppustet, luft i maven

Dine tarme kan også give ”lyd” fra sig som følge af abstinenser ved rygestop, du kan sågar få et anfald af forstoppelse, du må forstå at rygning påvirker mange dele af kroppen, samtidigt med at det forbruger en masse af din krops energi der ellers kunne være brugt på mange andre ting, således vil mange funktuioner i kroppen have lidt under rygningen.

Øget sultfølelse, trang til at putte noget i munden

Du vil højest sandsynligt også opleve en forøget appetit, og en større lyst til at proppe noget i munden, og hvis du absolut skal give efter for trangen, så søg fiberholdige fødevarer, det letter tarmfunktion, groft brød, nødder, gryn og svesker kunne være fine spiser, og husk i din rygestop periodes start, at drikke masser af vand, alle ting vil kunne hjælpe med at lette symptomerne på dit rygestop.

Hovedpine, koncentrationssvigt, menglende fokus, svingende humør

Hovedpine, kan også være et symptom på rygeafvænning, heraf følger manglende fokus og koncentration, og du vil opleve at du lettere bliver irriteret.
Eksperter mener at hovedpinen skyldes forandringer i blod/ilt forholdet samtidigt med en forandring af blodsukker niveauet, der forårsages af manglen på nikotin alt sammen ændrer hjernens normale miljø, med tiden vil disse niveauer vende tilbage til en normal tilstand, du må blot væbne dig med tålmodighed, rigeligt med vand, og eventuelt benytte dig af hovedpinepiller mod smerten i en periode.

Masser af mine tidligere rygestop hypnose klienter beretter at de efter hypnose behandling stort set ikke bemærker nogen abstinenser. Dog vil jeg sige at vi er alle forskellige, og reagerer forskelligt på de samme påvirkninger. Og det skal du hele tiden have øje for under dit rygestop, du vil ikke opleve alle de ting jeg skriver om her på sitet, og muligvis opleve en eller 2 jeg ikke har nævnt.

Køb mp3 rygestop hypnose her

Jeg praktiserer ikke selv længere, men kan anbefale de følgende produkter med 100% tilfredshedsgaranti til rygestop med hypnose.

Normal hypnose til rygestop

Kunne du tænke dig at være ikke ryger om en time?

En anden hypnotisør ved navn Malte Lange har lavet et rygestop hypnose produkt han kalder ”Rygestop – Røgfri på 1 time” som du enten kan få tilsendt som en cd, eller med en god rabat kan downloade lige med det samme, og benytte når du ønsker det.

For de fleste mennesker vil denne metode kunne stå fuldkommen alene, med resultat på en time.

Du kan købe Maltes rygestop-cd her!

Rygestop Masterclass - For den tidligere Storryger

Herunder er et lidt mere omfattende rygestop produkt, som også kommer fra Maltes hånd, det henvender sig til dig der tror der skal lidt mere til fordi du har været stor ryger igennem en årrække.

Klik her for at købe/læse nærmere, eller klik på billedet af rygestop masterclass for rygestop med tilfredshedsgaranti.

Du kan købe Maltes rygestop-master cd her!
Category: Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *