Rygestop Tips Der Kan Lette Dit Rygestop

Posted af 2 comments

Det er ingen hemmelighed, at det at ryge rejser mange alvorlige sundhedsmæssige risici. Men mange rygere har søgt efter det perfekte rygestop program, for så at finde sig selv tilbage som ryger en kort tid senere, stadig afhængige af smøgerne, og stadig udsat for de farlige virkninger af rygning.
Herunder skal du heller ikke kimse af den risiko du udsætter dine nærmeste for ved passiv rygning.
Stop med at ryge og få både et bedre helbred og en bedre samvittighed.

Hvis du er et af de mennesker, vil jeg indtrængende opfordre dig til ikke at give op, og stoppe din indsats for at holde op med at ryge og heller ikke stoppe med at lede efter det rigtige rygestop program til dig, men at udvikle en back up plan som kan hjælpe dig igennem de sværere stadier af at blive fri af en afhængighed.

Mange muligheder for at stoppe med hjælp

Med alle de muligheder der er indenfor rygestop, og alle de forskellige annoncekampagner der forsøger at overbevise dig om at du skal bruge det ene eller det andet produkt til dit rygestop, eller følg dette tips til rygestop, så risikerer du at miste dit mål. I stedet for at fokusere på netop dit ønske, et endeligt rygestop, så står man pludselig og ved ikke hvor man skal starte fordi der er så mange forskellige muligheder at vælge imellem.

Men det du skal huske er, at et af de mange rygestop tips du render ind i, kan hjælpe dig med at holde op, og lægge mange år til dit liv.

Kender du i udtrykket eller ordsproget: “Hold dine venner tæt på dig, og dine fjender endnu tættere”?
Det stammer egentligt fra filmen The Godfather, og er oprindeligt sådan her: “Keep your friends close, but keep your enemies closer”

1 Godt tip der hjælper meget

Hvis du vender det ordsprog på hovedet passer det perfekt på din mulighed for succes med dit rygestop, og i mine øjne er det et vigtigt rygestop tip. Hold dine fjender (cigaretterne) Tæt på, og dine venner endnu tættere. Cigaretterne holder du så tæt på, at du kan huske den skade de har forvoldt dig i dit liv, lad være med at lulle dig selv ind i følelsen af at cigaretterne gav dig ro, for det er illusion du kan læse mere om i artiklen: “De gavnlige effekter af et rygestop er mange”

Hold dine venner tættere, for jo flere du fortæller om dit rygestop, jo flere er der til at støtte dig i dine bestræbelser på at holde op med at ryge.

Et andet godt rygestop tips

…Er at finde et online forum, hvor du kan læse om andres kamp mod rygningen, og lære af deres erfaringer, dele dine egne erfaringer, og stille spørgsmål til dem der ellers er i forummet, et populært dansk forum er Kvit.dk som er det tidligere Netdoktor forum indenfor rygestop.
Her skal du selvfølgelig vide at den slags forums er sponsoreret af firmaer der sælger rygestop produkter, ligesom min side er finansieret på lignende vis. Men det gode ved det er at de folk der selv prøver at stoppe, kommer med ærlige kommentarer, og søger ikke selv at tjene på dit rygestop, og det er en vigtig grund til dette rygestop tip. Faktisk er det nok et af de vigtigste rygestop tips af netop denne årsag.

Undgå de situationer der normalt er forbundet med rygning, f.eks rygerummet, eller den gruppe der er rygere på jobbet. Måske nogle af dine gode venskaber er opstået i netop denne gruppe, og i stedet for at gå med dem som du plejer, så bekæmp den lyst til at gøre som du plejer, det er en næsten sikker vej til tilbagefald til rygning.

Rygestop råd i kortere form

 • Fjern alle cigaretter og påmindelser om rygning i huset, herunder tændstikker og lightere, og fjern alle askebægre, om ikke smide dem ud, så gem dem godt væk, især de 3 første måneder.
 • Hvis du mener, at det er nødvendigt at have noget i munden, kan du prøve med tandstikker, eller finde noget andet fedtfattigt, du ønsker jo ikke at gå på fedekur i stedet vel?.
 • Tyg sukkerfrit tyggegummi, slikpinde, eller endnu bedre, spis nogle grøntsager og drik rigeligt med vand, det sidste er sundt for kroppen, især i en udrensningsproces, og det første holder dine hænder beskæftiget.
 • En ting der er vigtig, lav nye rutiner i forbindelse med dit rygestop, det hjælper til at knække vanerne.
 • Gå oftere udenfor i frisk luft og tilføj evt. nogle strækøvelser, eller anden bevægelse i dine pauser.
 • Start en ny hobby.
 • Når rygetrangen bliver stor, tag et par dybe indåndinger og find noget andet at beskæftige dig med. Det virker at flytte dit fokus.
 • Læs en rygestop bog, det vil give dig viden som kan støtte dig og gøre det lettere at stoppe.

Jeg håber inderligt at du lykkes med din rygeafvænning, og at disse rygestop tips hjælper dig godt på vej til at blive ikke ryger, held og lykke med det.

Køb mp3 rygestop hypnose her

Jeg praktiserer ikke selv længere, men kan anbefale de følgende produkter med 100% tilfredshedsgaranti til rygestop med hypnose.

Normal hypnose til rygestop

Kunne du tænke dig at være ikke ryger om en time?

En anden hypnotisør ved navn Malte Lange har lavet et rygestop hypnose produkt han kalder ”Rygestop – Røgfri på 1 time” som du enten kan få tilsendt som en cd, eller med en god rabat kan downloade lige med det samme, og benytte når du ønsker det.

For de fleste mennesker vil denne metode kunne stå fuldkommen alene, med resultat på en time.

Du kan købe Maltes rygestop-cd her!

Rygestop Masterclass - For den tidligere Storryger

Herunder er et lidt mere omfattende rygestop produkt, som også kommer fra Maltes hånd, det henvender sig til dig der tror der skal lidt mere til fordi du har været stor ryger igennem en årrække.

Klik her for at købe/læse nærmere, eller klik på billedet af rygestop masterclass for rygestop med tilfredshedsgaranti.

Du kan købe Maltes rygestop-master cd her!
Category: Uncategorized

2 comments on “Rygestop Tips Der Kan Lette Dit Rygestop

 1. Hej Janno, tak for masser af gode råd, jeg er stoppet at ryge for 5 dage siden, så de her råd hjælper meget, jeg er 38 år gammel, har røget uafbrudt de sidste 25 år, så jeg kæmper nu…
  mh. Ey.G Færøerne

  • Hej Eydun
   Du er meget velkommen, der er mange der er glade for siden, og siger at den har hjulpet dem igennem de svære tider…
   Så bare hæng i, og brug de ting du kan herfra positivt, så skal du nok lykkes.
   Jeg krydser fingrene 🙂
   Janno

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *