Rygestopkursus

Posted af 0 comment

Rygestopkursus – stop med at ryge

Det er muligt at tage et rygestopkursus, enten et gratis kursus arrangeret af kommunen, eller et rygestopkursus udbudt af en kommerciel udbyder, som tjener penge på at undervise dig i hvordan du stopper med at ryge.

Der er mange tusinde danskere der hvert år stopper med at ryge, nogen af dem for altid, men en hel del af dem kun for en kort periode, hvorefter de falder tilbage til at ryge igen.
Du skal vide at det sker for mange, også for deltagere på rygestopkurser, men det er også almindeligt kendt at det er de færreste der stopper med at ryge i første forsøg.

Du kan få behov for mere end 1 kursus

En af de ting man lærer på mange rygestopkurser er at de fleste rygere tager tilløb indtil flere gange før de rammer det rigtige øjeblik og lykkes med deres rygestopforsøg. Det du skal huske er dog at hvis du aldrig giver op, og hele vender tilbage til at forsøge et rygestop, så er du under alle omstændigheder bedre stillet end hvis du blot røg uden stop.

Flere af kurserne giver opfølgende kurser, sådan at du nærmest er garanteret at du stopper.

Der udveksles rygestoperfaringer

Et rygestopkursus vil ruste dig med en del værktøjer der kan hjælpe dig med at gennemføre et rygestop med succes. Det at deltage i et kursus er positivt af flere årsager, og en af de væsentligste er at du er i selskab med ligestillede, og sammen kan i motivere hinanden, og være der for hinanden når det bliver svært.

Instruktøren på dit rygestopkursus har naturligvis en del erfaring med at hjælpe rygere til at stoppe, og kan hjælpe dig med at blive forberedt og få lagt en taktik i forhold til de risikosituationer der uvægerligt vil opstå i forbindelse med dit rygestop.
De fleste rygestop instruktører har selv været rygere, hvis ikke dem alle, det skal jeg ikke kunne sige.

Det er ikke meningen at du skal stoppe med at ryge de første gange du deltager i kurset, men at du finder en stopdato ca. midtvejs i rygestopkursets forløb. Undervejs på kurset får du viden om nikotinprodukter, rygestop bivirkninger, rygestop abstinenser og tips til hvordan du undgår vægtøgning ved rygestop.

Derudover handler en stor del af de fleste rygestopkurser om at udveksle erfaringer med de øvrige deltagere, ligesom din rygestopinstruktør vil informere om de erfaringer han eller hun er vidende om i forbindelse med et rygestop.

Stop med at ryge i dag, enten på et kursus i rygestop eller ad anden vej, det handler kun om at stoppe med at ryge, og få et bedre helbred med tiden.

Køb mp3 rygestop hypnose her

Jeg praktiserer ikke selv længere, men kan anbefale de følgende produkter med 100% tilfredshedsgaranti til rygestop med hypnose.

Normal hypnose til rygestop

Kunne du tænke dig at være ikke ryger om en time?

En anden hypnotisør ved navn Malte Lange har lavet et rygestop hypnose produkt han kalder ”Rygestop – Røgfri på 1 time” som du enten kan få tilsendt som en cd, eller med en god rabat kan downloade lige med det samme, og benytte når du ønsker det.

For de fleste mennesker vil denne metode kunne stå fuldkommen alene, med resultat på en time.

Du kan købe Maltes rygestop-cd her!

Rygestop Masterclass - For den tidligere Storryger

Herunder er et lidt mere omfattende rygestop produkt, som også kommer fra Maltes hånd, det henvender sig til dig der tror der skal lidt mere til fordi du har været stor ryger igennem en årrække.

Klik her for at købe/læse nærmere, eller klik på billedet af rygestop masterclass for rygestop med tilfredshedsgaranti.

Du kan købe Maltes rygestop-master cd her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *