Rygestop Hjælp – Få Hjælp Og Support Til Rygestop Her!

Posted af 0 comment

At finde rygestop hjælp er ikke så svært endda, hvis man bare ved hvor man skal lede…
Det bedste bud på et online rygestop support forum er nok Kvit.dk som er det tidligere rygestop forum hos netdoktor.

Og det er endnu nemmere hvis du er god til engelsk, så er der multi mange muligheder i diverse forums og rygestop blogs. Langt de fleste, hvis ikke alle er reklamefinansierede, og det bliver du nok nødt til at leve med, det er i det mindste ikke tobaksreklamer… men selvfølgelig oftest reklamer for rygestopprodukter.

Brug internettet til at hjælpe dig med at finde rygestop support forums, rygestop blogs, eller chat rooms med ligesindede der selv går vejen. Der er tonsvis af muligheder at vælge imellem, du skal jo lige tænke på at der er 108 millioner domæner, altså hjemmesider, på internettet her i slutningen af 2007. Så du burde ikke få problemer med at finde internet support, hvis det er din foretrukne vej.

Du kan også gå på dit lokale apotek, jeg er ikke helt inde i deres organisation, men jeg ved at apotekerne også arrangerer rygestop programmer, og lur mig om de ikke også har støttegrupper man kan gå i, eller du kunne tage initiativ til at oprette en støttegruppe i dit lokalsamfund, der er garanteret en masse mennesker der ønsker at holde op med at ryge i nærheden af dig.

Derudover er der rygestop telefonen som apoteket står for, de har telefon 80 31 31 31, der kan du få råd og vejledning til at gennemføre dit rygestop. Rygestop telefonen er inspireret af den engelske smoking helpline, og kan være til stor hjælp.

Jeg håber du får glæde af det du kan læse herinde om rygeafvænning, det er mit håb at have kunnet være til hjælp i forbindelse med mange menneskers rygestop proces.

Køb mp3 rygestop hypnose her

Jeg praktiserer ikke selv længere, men kan anbefale de følgende produkter med 100% tilfredshedsgaranti til rygestop med hypnose.

Normal hypnose til rygestop

Kunne du tænke dig at være ikke ryger om en time?

En anden hypnotisør ved navn Malte Lange har lavet et rygestop hypnose produkt han kalder ”Rygestop – Røgfri på 1 time” som du enten kan få tilsendt som en cd, eller med en god rabat kan downloade lige med det samme, og benytte når du ønsker det.

For de fleste mennesker vil denne metode kunne stå fuldkommen alene, med resultat på en time.

Du kan købe Maltes rygestop-cd her!

Rygestop Masterclass - For den tidligere Storryger

Herunder er et lidt mere omfattende rygestop produkt, som også kommer fra Maltes hånd, det henvender sig til dig der tror der skal lidt mere til fordi du har været stor ryger igennem en årrække.

Klik her for at købe/læse nærmere, eller klik på billedet af rygestop masterclass for rygestop med tilfredshedsgaranti.

Du kan købe Maltes rygestop-master cd her!
Category: Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *